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Bachelor of Food Technology and NutritionUNDER GRADUATE

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Bachelor of Food Technology and NutritionUNDER GRADUATE

Study loadFull time

Program codeBP199

Duration3 years

Application deadlines23 Feb 2024
11 Oct 2024

IntakesFeb or Mar
Oct

LocationSaigon South


식품 기술 전공은 전통적 및 미래적 제조, 식품의 관능 평가, 제품 개발 및 품질 보증에 중점을 둡니다. 화학 및 미생물학의 기초 과정은 식품 가공 및 인간 영양 과정과 함께 식품 기술 및 영양 산업에 확고하게 뿌리를 내릴 것입니다. 이 프로그램의 졸업생은 기업가로서 모험을 펼치고 자신의 브랜드와 비즈니스를 구축할 수 있는 기술을 갖추는 것을 포함하여 역동적이고 광범위한 식품 기술 및 영양 산업에 진출할 수 있는 완벽한 준비를 갖추게 됩니다.
학년별 과목 소개
  • Students can choose to:
  • Double major in Food Technology and Nutrition
  • Major in Food Technology with a minor in Nutrition (with or without Industry Placement)
  • Major in Nutrition with a minor in Food Technology (with or without Industry Placement)
  • Semester 1
  • Data for a Scientific World
  • Nutritional Physiology
  • Semester 2
  • The World of Life Sciences
  • Physical Sciences in Action
  • A Mathematical Toolbox for Scientists
  • Semester 3
  • STEM for Sustainable Development
  • Introduction to Microbiology for Food and Nutrition
  • Chemistry for Food and Life Sciences
  • Semester 4
  • Human Sensory Evaluation
  • Foundations of Artificial Intelligence for STEM OR Cyber-Physical-Biological Systems: Technology for a Digital World
  • Semester 5
  • Food and Nutritional Chemistry
  • Nutrition, Health and Disease
  • Food Processing Technology
  • Semester 6
  • Applied Nutrition
  • Food Microbiology
  • Rheology and Food Biophysics
  • Semester 7
  • Innovation Ecosystem and the Future of Work
  • Food Technology major OR Nutrition major:
    • Food Technology
      • Food Manufacturing Animal Products
      • Food Packaging and Labelling
    • Nutrition major
      • General elective*
  • Semester 8
  • Community Nutrition
  • Food Technology OR Nutrition major:
    • Food Technology major
      • General elective*
    • Nutrition major
      • Entrepreneurship in Nutrition and Food
      • Plant Processing for Nutrition and Health
  • Semester 9
  • Food Safety Analysis
  • Food Formulation and Design (Capstone project)
  • Industry Placement OR General elective*
  • * General elective: Students can choose from elective courses offered across the university in any other programs.
  • Note: If you choose to double major in Food Technology and Nutrition, there will be no minors, electives or Industry Placement course in your curriculum.

학습평가 및 교육

교육 방법에는 대면수업, 스튜디오, 디자인 랩, 그룹수업, 강의, 워크숍 및 산업 세미나가 포함됩니다. 이 프로그램에서는 학생들의 디자인 개요, 미디어 제작 프로젝트, 연구, 그룹 프로젝트, 에세이 및 시험에 대한 창의적인 반응을 포함한 방법으로 평가됩니다.

졸업 후 진로

다음과 같은 분야에서 다양한 직업으로 취업 할 수 있습니다.

  • - 식품 제조 회사 관리자
  • - 대형 식품 가공 회사 연구 개발자
  • - 새로운 식품 개발
  • - 식품 또는 영양 사업 관련 영업 및 마케팅
  • - 영양사
  • - 식품 관리 및 메뉴 개발자

추후 학업

이 프로그램을 성공적으로 수료하면 RMIT 베트남 및 호주에서 honours 또는 대학원 과정에 진학할 수 있습니다.

  • FeesStudents can choose standard fee or fixed fee program. Payments can be made each semester, on a course-by-course basis.
  • Fee program Annual tuition fee
    (based on full time study load - 8 courses)
    Whole program fee
    (24 courses - 288 credits)
    13,970 USD (indicative USD fee) ~ 334,570,000 VND 41,909 USD (indicative USD fee) ~ 1,003,709,000 VND
  • 입학조건
  • 학력 PART :
  • - 고등학교 졸업 (내신 80%) 이상 또는 전문대학 졸업 또는 4년제 대학교 중 1학년 이상 수료
  • - 만약 비슷한 전공으로 학업을 하신 경우 학점 면제를 신청을 해 볼 수 있습니다.
  • 영어 PART :
  • - IELTS (Academic) 6.5+ (no band below 6.0)
  • - TOEFL iBT 79+ (with minimum score of 13 in Reading, 12 in Listening, 18 in Speaking and 21 in Writing)
  • - Pearson Test of English (Academic) 58+ (no communication band below 50)
  • - Cambridge English: Advanced (CAE) or Proficiency (CPE) 176+ (no band below 169)